Ημερίδα για την Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα

ashtanga vinyasa yoga

Πρώτη ανοιχτή μέρα στην Αστάνγκα Γιόγκα 

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Τοποθεσία: Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5 στην Ομόνοια)


Ο σύλλογος Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας οργανώνει την πρώτη ανοιχτή μέρα Αστάνγκα Γιόγκα στην Αθήνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους.

Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια του Συλλόγου που στοχεύει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ σχολών, δασκάλων και ασκούμενων.

Μία ολοήμερη εκδήλωση από τις 10:00πμ έως τις 20:00μμ (τα πραγράμματα ξεκινούν στις 11.00), στην οποία θα λάβουν χώρα καθοδηγούμενες αλλά και Mysore πρακτικές με τη βοήθεια δασκάλων από διαφορετικές σχολές.

Παράλληλα, θα διεξαχθούν στους δυο ορόφους του κτιρίου, παραδοσιακή Αστάνγκα Pranayama, καθώς και ομιλίες πάνω στην Ινδική φιλοσοφία αλλά και σε ζητήματα διατροφής.

To απόγευμα θα γίνει προβολή του ντοκυμαντέρ «Breath of Gods», σε μια προσπάθεια ενημέρωσης, εκπαίδευσης αλλά και ψυχαγωγίας, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με Ηχοθεραπεία και διαλογισμό στον ήχο των Θιβετιανών Κυμβάλων – Gong Bath.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο θα βρίσκονται δύο πολύ ιδιαίτερες ομάδες με εναλλακτικές και συμπληρωματικές προτάσεις διατροφής:

Η Μακροβιοτική κουζίνα της ομάδας One Project- Our Natural Evolution,www.oneproject.gr, καθώς και η ομάδα Rho Foods, www.rhofoods.com με τά γνωστά πλέον και πολύ αγαπημένα kale chips.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Σύλλογος Aστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας

Email: ashtangayogahellas@gmail.com
Μαρία Μυτηλιναίου- 6988084505
Νικόλας Μίχος- 6945937845

ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5
Αθήνα, 105 52
T: +30 216 7003325
www.romantso.gr