Επίσκεψη του Παραγωγού Ινδικών Ταινιών Ravinder Dariya στην Ελλάδα

ravinder-haveli


Η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ) προσκάλεσε στην Αθήνα τον Ινδό παραγωγό ταινιών Μπόλλιγουντ Ravinder Dariya για να διερευνήσει τη δυνατότητα παραγωγής ινδικών ταινιών και τη διοργάνωση ινδικών γάμων στην Ελλάδα συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προβολή της Ελλάδας στον κόσμο του Μπόλλιγουντ και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Ινδών τουριστών στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ.  Dariya επισκέφθηκε αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους και συναντήθηκε με έλληνες παραγωγούς, σκηνοθέτες και διοργανωτές κοσμικών εκδηλώσεων. Επίσης επισκέφθηκε το Κέντρο Ινδικών και Ελληνο-Ινδικών Σπουδών Αθηνών και έδωσε μια διάλεξη για τον κινηματογράφο του Μπόλλιγουντ στους μαθητές των Χίντι στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη φωτογραφία ο Ravinder Dariya με τον Πρόεδρο της ΕΛΙΝΕΠΑ  Δρ. Δημήτριο Βασιλειάδη κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου που διοργάνωσε η ΕΛΙΝΕΠΑ προς τιμή του φιλέλληνα Ινδού παραγωγού στις 21 Φεβρουαρίου 2017 στο ινδικό εστιατόριο Haveli στην Αθήνα.


Διαβάστε επίσης:

TΟ BOLLYWOOD ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΝΔΙΚΑ 2017

ΙΝΔΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΝΔΙΚΑ 2016

ΙΝΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΝΔΙΚΑ 2013