Επίσκεψη του Παραγωγού Ινδικών Ταινιών Ravinder Dariya στην Ελλάδα

ravinder-haveli


Η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ) προσκάλεσε στην Αθήνα τον Ινδό παραγωγό ταινιών Μπόλλυγουντ Ravinder Dariya για να διερευνήσει τη δυνατότητα παραγωγής ινδικών ταινιών και τη διοργάνωση ινδικών γάμων στην Ελλάδα συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προβολή της Ελλάδας στον κόσμο του Μπόλλυγουντ και στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Ινδών τουριστών στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ.  Dariya επισκέφθηκε αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους και συναντήθηκε με έλληνες παραγωγούς, σκηνοθέτες και διοργανωτές κοσμικών εκδηλώσεων. Επίσης επισκέφθηκε το Κέντρο Ινδικών και Ελληνο-Ινδικών Σπουδών Αθηνών και έδωσε μια διάλεξη για τον κινηματογράφο του Μπόλλυγουντ στους μαθητές των Χίντι στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στη φωτογραφία ο Ravinder Dariya με τον Πρόεδρο της ΕΛΙΝΕΠΑ  Δρ. Δημήτριο Βασιλειάδη κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου δείπνου που διοργάνωσε η ΕΛΙΝΕΠΑ προς τιμή του Ινδού παραγωγού στις 21 Φεβρουαρίου 2017 στο ινδικό εστιατόριο Haveli στην Αθήνα.