Μήνυμα του Προέδρου της Ινδίας την Παραμονή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Προεδρικό Μέγαρο: 24.03.2017 

poiΟ Πρόεδρος της Ινδίας, Shri Pranab Mukherjee απηύθυνε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του προς την Κυβέρνηση και τον λαό της Ελληνικής Δημοκρατίας την παραμονή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας  (25 Μαρτίου,  2017).
Στο μήνυμά του προς τον εξοχότατο κ. Προκόπη Παυλόπουλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Ινδίας είπε: «Εκ μέρους της κυβέρνησης, του λαού της Ινδίας και εμού προσωπικά, απευθύνω θερμό χαιρετισμό και συγχαρητήρια στην Εξοχότητά σας και στο λαό της Ελληνικής Δημοκρατίας με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας σας.

Οι δύο χώρες μας έχουν παραδοσιακά απολαύσει ζεστούς και εγκάρδιους δεσμούς που ανάγονται στην αρχαιότητα. Είναι πεποίθησή μου ότι μέσω της ενίσχυσης της αμοιβαίας κατανόησης και της δέσμευσης μας, οι διμερείς σχέσεις μας θα δυναμώσουν τα επόμενα χρόνια προς αμοιβαίο όφελος των δύο λαών μας.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου για καλή υγεία και επιτυχία στην Εξοχότητά σας και για τη συνεχή πρόοδο και ευημερία του φίλου λαού της Ελληνικής Δημοκρατίας».