Ο Salman Khan και η Katrina Kaif στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «Tiger Zinda Hai»


Οι κορυφαίοι ηθοποιοί του Μπόλλυγουντ Salman Khan και Katrina Kaif επισκέφτηκαν στα τέλη Οκτωβρίου του 2017 το νησί της Νάξου για τα γυρίσματα του τελευταίου τραγουδιού της ταινίας «Tiger Zinda Hai» (η τίγρη είναι ζωντανή) που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές  αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου 2017.

Salman-katrina-Tiger-Zinda-Hai-

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί εντυπωσιασμένοι από τις πανέμορφες παραλίες και την εγκάρδια φιλοξενία  των κατοίκων του νησιού ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο της Νάξου στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ το τραγούδι κυκλοφόρησε στο YouTube για τη διαφήμιση της ταινίας.

katrine-kaif-naxos

Τα γυρίσματα στη Νάξο, που διήρκεσαν τέσσερις μέρες, περιλαμβάνουν σκηνές από την  Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο της Νάξου), το λιμάνι, αλλά και κάποια στενά της Χώρας. Για την ολοκλήρωσή των γυρισμάτων εργάστηκαν περισσότερα από διακόσια άτομα (χορευτές, τεχνικοί, άτομα της παραγωγής και φυσικά, οι πρωταγωνιστές της ταινίας) από την Ινδία, Ελλάδα και Γαλλία.
salman-khan-naxos

Η ταινία “Tiger Zinda Hai”  σκηνοθετήθηκε από τον Ali Abbas Zafar, ο οποίος έχει επίσης κάνει το σενάριο της ταινίας. Παραγωγός είναι ο Aditya Chopra και τη μουσική συνέθεσαν το διάσημο ντουέτο  Vishal – Shekhar. Πρόκειται για τη συνέχεια της μπολλυγουντινής ταινίας δράσης “ Ek Tha Tiger” (ήταν ένας Τίγρης) που γυρίστηκε το 2012 από τους ίδιους ηθοποιούς.

salman-naxos3

Ο Salman Khan έχει ξανάλθει στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Πάρο το 2009 για τα γυρίσματα της ταινίας “Wanted”,  ενώ η Katrina Kaif γύρισε μαζί με τον Hrithik Roshan την ταινία “Bang Bang!” στη Μύκονο και τη Σαντορίνη το 2014.

production

Οι ινδικές παραγωγές συμβάλουν σημαντικά στην ελληνική οικονομία με την προσέλκυση ινδών τουριστών στην Ελλάδα και γι’ αυτό τυγχάνουν ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρισης από τις τοπικές αρχές και την ελληνική πολιτεία.

bollywood-twiter-3


 ΙΝΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ