Μπόλλυγουντ Δείπνο στην Αθήνα

Bollywood-dinner3


Η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ), το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» διοργάνωσαν ινδικό δείπνο προς τιμή της Ινδής παραγωγού και ηθοποιού του Μπόλλυγουντ, Κασμίρα Σαχ, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:15 στο εστιατόριο Indian Haveli (Λεωφόρος Συγγρού 12, Αθήνα)

Το δείπνο διοργανώθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της τελευταίας ταινίας της Κασμίρα Σαχ «Πεθαίνεις Αύριο», η οποία γυρίστηκε στην πόλη της Καβάλας τον Δεκέμβριο του 2017 με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Ρισάμπ Τσαουχάν.

Στο δείπνο παρευρέθησαν εκτός από τους τιμώμενους ηθοποιούς, ο Πρόεδρος της ΕΛΙΝΕΠΑ Δρ. Δημήτρης Βασιλειάδης, η Πρόεδρος Διεθνών Παραγωγών του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κα. Βένια Βέργου, ο Εκτελών Χρέη Πρέσβη και Πρώτος Γραμματέας της Ινδικής Πρεσβείας κ. Gopal Ram, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΛΙΝΕΠΑ Αντώνης Παπαδόπουλος, υψηλόβαθμα στελέχη του Κέντρου Κινηματογράφου και της Πρεσβείας της Ινδίας με τις οικογένειες τους, μέλη της ΕΛΙΝΕΠΑ, μαθητές των Χίντι και φίλοι του Μπόλλυγουντ.

Το δείπνο διεξήχθη σε πολύ φιλόξενη και ευδιάθετη ατμόσφαιρα και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προβολή της ταινίας της Κασμίρα Σαχ σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ελλάδα και την περαιτέρω συνεργασία της στην παραγωγή κοινών ταινιών στην Ελλάδα και την Ινδία.


Φωτογραφίες:

Kashmera-dinner7 Kashmera-dinner6 kashmera-dinner5 kasmera-dinner1

Kashmera-dinner9 Kashmera-dinner8

Kashmera-dinner4 kashmera-dinner3 kashmera-dinner2