Προβολή του ντοκιμαντέρ του Rajesh James «Σε βροντές, αστραπές και βροχή» στο Τριανόν

thunder-lighting-and-rainTο ινδικής παραγωγής ντοκιμαντέρ του Rajesh James «Σε βροντές, αστραπές και βροχή» θα προβληθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 17:00 μ.μ. στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου που φιλοξενείται στον κινηματογράφο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101, Μετρό Βικτώρια).

Ο Rajesh James είναι βραβευμένος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και ερευνητής ταινιών από το Κότσι της Ινδίας. Το Σε βροντές, αστραπές και βροχή απεικονίζει τους αγώνες τριών γυναικών ενάντια στο εξοστρακισμό τους από την κοινωνία. Οι τρεις γυναίκες – μια παίκτρια ποδοσφαίρου, μια ψαράς και μια αποτεφρώτρια – αφηγούνται τις ιστορίες τους: τα δεινά τους, την αντίσταση και την αντοχή. Η κάμερα τις αφουγκράζεται προσεκτικά και κινηματογραφεί την ταυτότητά τους. Το ντοκιμαντέρ είναι διάρκειας 40′ .

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του πριν από 4 χρόνια,  ταξιδεύει για πρώτη φορά εκτός των συνόρων της Πελοποννήσου για να παρουσιάσει στο αθηναϊκό κοινό μερικά από τα καλύτερα διεθνή ντοκιμαντέρ. 15 βραβευμένες ταινίες από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Κολομβία, το Ιράν και την Ινδία, που έκαναν πανελλήνια πρεμιέρα στην Καλαμάτα, φιλοξενούνται στον κινηματογράφο Τριανόν από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου 2018. Όλα τα ντοκιμαντέρ προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το πρόγραμμα των προβολών ΕΔΩΗμερήσιο εισιτήριο για όλες τις προβολές: 5 ευρώ.


Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ