Ποσειδώνια 2018 με τη συμμετοχή 9 ναυτιλιακών εταιρειών από την Ινδία

posidonia-2018

«Ποσειδώνια 2018», το μεγαλύτερο ναυτιλιακό γεγονός στον κόσμο, που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του. Από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.


Τα Ποσειδώνια 2018 φέτος γιορτάζουν μισό αιώνα παγκόσμιας ναυτιλιακής παρουσίας, ένα ορόσημο, που με το εμπορικό του σήμα προκαλεί αστερισμό συνεδρίων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και θερμών συζητήσεων, οι οποίες με τη σειρά τους διαμορφώσουν την πορεία της παγκόσμιας ναυτιλίας και καθορίζουν το μέλλον μιας βιομηχανίας που βρίσκεται στον πυρήνα των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων.

Η έκθεση των Ποσειδωνίων, που λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στην Αθήνα, παρέχει άμεση πρόσβαση στην ελληνική ναυτιλία και στους ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου εθνικού στόλου παγκοσμίως, που κυριαρχεί στα βιβλία παραγγελιών και στην ναυτιλιακή αγορά. Πουθενά αλλού δεν μαζεύονται κορυφαίες εταιρείες λήψης αποφάσεων και αγοραστών από όλους τους τομείς της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας για να κάνουν επιχειρηματικές συμφωνίες σε αυτή την κλίμακα.

Τα Ποσειδώνια 2018  θα φιλοξενήσουν φέτος στο Μητροπολιτικό Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας περισσότερους από 1.900 εκθέτες από 101 χώρες και περισσότερους από 20.000 εμπορικούς επισκέπτες σε μια έκταση άνω των 40.000 τετραγωνικών μέτρων. Ανάμεσά τους και οι παρακάτω 9 ναυτιλιακές εταιρείες από την Ινδία:

CHIDAMBARAM SHIPCARE PRIVATE LIMITED, Περίπτερο: 1.539

KARCO,  Περίπτερο: 2.247

MARINE OUTFITTING PVT LTD, Περίπτερο: 3307

NAGMAN INSTRUMENT & ELECTRONICS LTD, Περίπτερο: 2525

SJV MARINE ELECTRONICS, Περίπτερο: 3459

THE BUNKER BOOK & WORLD DIRECTORY OF SHIP SUPPLIERS, Περίπτερο: 2000

THE SHIPPING OBSERVER, Περίπτερο: 2000

TUFROPES PVT LTD, Περίπτερο: 3350

UMA MARINE GROUP, Περίπτερο: 2419

για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν EΔΩ.

Με την ευκαιρία της  έναρξης των Ποσειδωνίων, η Πρέσβειρα της Ινδίας στην Ελλάδα κα. Shamma Jain θα δώσει μια σύντομη ομιλία την Τρίτη 5 Ιουνίου περίπου στις 8 μ.μ. στο Yacht Club της Ελλάδας.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εγγραφούν ηλεκτρονικά πριν από την άφιξή τους στον χώρο, προκειμένου να εξασφαλίσουν γρήγορη είσοδο στην έκθεση. Η online φόρμα εγγραφής είναι διαθέσιμη EΔΩ. Η πρόσβαση στην έκθεση Ποσειδώνια είναι δωρεάν.

Διαβάστε το φυλλάδιο των Ποσειδωνίων 2018