Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Βαρανάσι, Ρισικές, Ιμαλάια 2018»

photo_contest-2018in


Η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ) διοργανώνει ανοικτό διαδικτυακό διαγωνισμό φωτογραφίας για τη βράβευση των 12 καλύτερων φωτογραφιών από το πολιτιστικό ταξίδι που διοργάνωσε τον Αύγουστο του 2018 στο Βαρανάσι, Ρισικές και Ιμαλάια.

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω της σελίδας της ΕΛΙΝΕΠΑ στο instagram «elinepa_ngo». Ακολουθήστε τη ροή του διαγωνισμού και επιλέξτε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν περισσότερο. Η ψηφοφορία είναι ανοικτή για όλους μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2018.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ (με σειρά δημοσίευσης)

(Υπό ενημέρωση. Επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα ξανά ή την σελίδα της ΕΛΙΝΕΠΑ στο instagram για να δείτε τις φωτογραφίες όλων των συμμετεχόντων και να  κάνετε λάικ τις καλύτερες μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2018).

Νάνσυ Χιτζανίδου (10 Φωτογραφίες)

Λύδια Σχορετσανίτη (10 Φωτογραφίες)

Κωνσταντίνος Αμέντας  (10 Φωτογραφίες)

Άννα Σταματάκη (10 Φωτογραφίες)

Γιώργος Χαριτάκης (10 Φωτογραφίες)

Νικολίτσα Αγγελοπούλου (10 Φωτογραφίες)

Ακίρα Βασιλειάδης (10 Φωτογραφίες)

Δημήτριος Βασιλειάδης (10 Φωτογραφίες)

 Άγγελος Τσάπαλης  (10 Φωτογραφίες)

Κάλλυ Γκέντζου (10 Φωτογραφίες)ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Δικαίωμα συμμετοχής  στον διαγωνισμό έχουν τα μέλη της ΕΛΙΝΕΠΑ, που συμμετείχαν στο ταξίδι. Κάθε μέλος μπορεί να δημοσιεύσει  μέχρι και 10 φωτογραφίες από τα τοπία και τις σκηνές που του άρεσαν περισσότερο.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία γίνεται μέσω της σελίδας της ΕΛΙΝΕΠΑ στο instagram. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ψηφίσει κάνοντας λάικ σ΄ όσες  φωτογραφίες του αρέσουν χωρίς περιορισμό. Οι 12 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα λάικ μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2018 θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της ΕΛΙΝΕΠΑ και στο αναμνηστικό ημερολόγιο «ΕΛΙΝΕΠΑ – 2019».

Σε περίπτωση ισοψηφίας οι φωτογραφίες θα καταταχθούν με τη σειρά του φωτογράφου που θα έχει λάβει τον μεγαλύτερο βαθμό στην αμέσως επόμενη φωτογραφία του.